Šiame vaizdo įraše paaiškinama:
Kuriuo metu sudėti ingredientus
Kaip ilgai ir kokioje temperatūroje troškinti mėsą
Visą receptą rasite žemiau.
Daugiau gardžių įkvepiančių receptų rasite apsilankę:
Jei ieškote mokomųjų vaizdo įrašų, pristatančių, kaip naudoti Big Green Egg, apsilankykite: https://www.kepsnines.lt/product-cate...
Sekite mus Facebook: https://www.facebook.com/BigGreenEggL...
Sekite mus Instagram: https://www.instagram.com/biggreenegglt/
Sekite mus Twitter: https://twitter.com/kepsnines
RECEPTAS
Jautienos troškinys
Pasiruošimas iš anksto: 20 min.
Gaminimo trukmė: 3 val. 20 min.
4 porcijos
600 g jautienos guliašui
400 g jaunų bulvyčių
300 g žieminių morkų
100 g saliero gumbo
5 pomidorai
2 baltieji svogūnai
½ raudonos aitriosios paprikos
4 česnako skiltelės
4 rozmarinų šakelės
6 čiobrelių šakelės
1 stiklainis marinuotų svogūnėlių (320 g)
4 v. š. saulėgrąžų aliejaus
2 lauro lapai
1 v. š. maltų paprikų
750 ml raudono vyno
bulvių arba kukurūzų krakmolo (nebūtinai)
6 petražolių šakelių
Priedai:
Ketaus puodas
Uždekite Big Green Egg kepsninėje anglis ir, įdėję groteles, įkaitinkite iki 180 °C. Supjaustykite mėsą 3x3 cm dydžio kubeliais. Nuplaukite ir nusausinkite bulvytes. Morkas ir salierą nuskuskite ir supjaustykite maždaug 1,5 cm dydžio gabalėliais. Pomidorus supjaustykite ketvirčiais, svogūnus nulupkite ir sukapokite. Nulupkite ir smulkiai sukapokite česnako skilteles. Pašalinkite aitriosios paprikos kotelį ir sėklas, o minkštimą sukapokite. Nusunkite marinuotus svogūnėlius.
Uždėkite ketaus puodą ant grotelių, uždarykite Big Green Egg dangtį ir pašildykite puodą maždaug 5 min. Po to puode įkaitinkite saulėgrąžų aliejų.
Sudėkite mėsą, bulves, morkas, salierą, pomidorus, svogūnus, aitriąją papriką bei česnako skilteles ir uždarykite kepsninės dangtį. Mėsą kepinkite maždaug 10 min. vis pamaišydami, kol ji iš visų pusių pakeis spalvą.
Į mėsos ir daržovių mišinį atidžiai įmaišykite maltas paprikas, svogūnėlius, rozmarinų, čiobrelių ir lauro lapus, uždarykite dangtį ir pakaitinkite 1 min.
Supilkite raudoną vyną. Jei reikia, įpilkite vandens, kad visi ingredientai būtų apsemti. Uždarykite Big Green Egg kepsninės dangtį ir įkaitinkite kepsninę iki maždaug 100 °C. Iš lėto troškinkite patiekalą apie 3 val., kol mėsa suminkštės.
Nukelkite ketaus puodą nuo grotelių. Jei troškinys per skystas, įmaišykite vandenyje ištirpdyto bulvių arba kukurūzų krakmolo. Pagal skonį pagardinkite troškinį druska ir pipirais. Nuskabykite ir sukapokite petražolių lapelius. Apibarstykite jais troškinį.
griliai vilniuje Kaip pagaminti raudoname vyne troškintą jautieną – Big Green Egg | |
2 Likes | 2 Dislikes |
337 views views | 153 followers |
People & Blogs | Upload TimePublished on 22 Jul 2018 |
Related keywords
kepsnines stalas,kepsnines topo centras,griliai saslykines,rūkyklos brėžiniai,culinaria vienna airport,kepsnines lauko,big green egg lietuva kaina,receptai sveiko maisto,kepsnines klaipeda,gastronomija beograd,griliai dujiniai,kepsnines kamado bono,kepsnines pigu.lt,kepsninės komado,weber kepsninės,rūkyklos žuvims,griliai elektriniai,kulinaria sokos supi,gastronomija forum,receptai is farso,rūkyklos gamyba,gastronomija lage,griliai kaunas,griliai weber,griliai senukai,kulinaria restaurant chicago,big green egg avis,griliai rūkyklos,griliai kepsnines,receptai cebureku,griliai.lt kaunas,gastronomija restoranas,receptai salotu,kepsnines senukai,kepsnines termometras,receptai pyragu,kepsnines big green egg kaina,gastronomija novi sad prijemni,kepsninės kamado,gastronomia yamamoto,rūkyklos akcija,kulinarian menu,receptai is makaronu,griliai vilnius,big green egg xxl,mini rūkyklos,gastronomia スペイン語,kulinaria receptebi,big green egg minimax,kepsninės griliai,savadarbės rūkyklos,kulinarian,kepsninės kaina,ermitažas kepsninės,big green egg prix,big green egg france,kulinaria video,kulinarian permata hijau,rūkyklos įrengimas,gastronomija novi sad,big green egg small,big green egg occasion,kepsnines ermitazas,kepsnines uzdangalas,receptai blynu,receptai nidos,kepsnines.lt,receptai is vistienos krutineles,griliai akcija,mėsos rūkyklos,gastronomija info,kepsninės,griliai ermitazas,kulinaria salatebi,big green egg cote de boeuf,receptai is vistienos,kepsninės įrankių rinkinys,gastronomijas institūts,gastronomia,gastronomia 意味,kulinaria,kepsninės įrankiai,kulinarika,gastronomijas paviljons,keramikinės kepsninės,kepsninės lauko,big green egg recette,griliai skelbiu,dujinės rūkyklos,žuvų rūkyklos,receptai mamos,receptai sausainiu,big green egg xlarge,elektrinės kepsninės,portatyvinės rūkyklos,kepsninės nuoma,griliai mustang,kulinaria xorciani blinebi,keraminės kepsninės,rūkyklos žuviai,receptai sonatinos,kulinaria restaurant,receptai smidrai,kepsnines rukyklos,big green egg paris,kepsnines balkonuose,big green egg medium,receptai vakarienei,big green egg pizza,kepsnines maxima,griliai klaipeda,gastronomija fakultet,griliai kaina,big green egg xl,gastronomija znacenje,big green egg table,kulinaria rzeszowskie,big green egg large,big green egg accessoires,kulinaria ru,kepsninės šašlykinės,big green egg charbon,receptai lengvi,kulinaria 7,kepsninės rūkyklos,gastronomija recepti,receptai uzkandziu,receptai sriubu,žuvies rūkyklos,griliai kamado,griliai lauko,kepsnines irankiu rinkinys,kamado griliai,receptai cukinija,kulinaria qartulad,elektrinės rūkyklos,gastronomija pmf,receptai sushi,kepsninės uždangalas,šašlykinės rūkyklos,kepsninės stalas,kepsnines priedai,kulinaria namcxvrebi,medinės rūkyklos,gastronomia yamamoto menu,big green egg a vendre,kulinaria chicago,kepsninės.lt,kepsnines skelbiu,kepsninės termometras,gastronomija forum hr,griliai.lt rekvizitai,big green egg mini,senukai kepsninės,kepsnines kaina,kepsnines kamado,rūkyklos konstrukcija,gastronomia シンガポール,kulinaria receptebi qartulad,
Không có nhận xét nào:
Đăng nhận xét