Šiame vaizdo įraše paaiškinama:
Kuo gardinti jautienos faršą
Kaip suformuoti mėsos paplotėlius
Kaip apkepti šoninę ir svogūnus
Kaip iškepti mėsos paplotėlius
Visą receptą rasite žemiau.
Daugiau gardžių įkvepiančių receptų rasite apsilankę: https://www.kepsnines.lt/product-cate...
Jei ieškote mokomųjų vaizdo įrašų, pristatančių, kaip naudoti Big Green Egg, apsilankykite:
Sekite mus Facebook: https://www.facebook.com/BigGreenEggL...
Sekite mus Instagram: https://www.instagram.com/biggreenegglt/
Sekite mus Twitter: https://twitter.com/kepsnines
RECEPTAS
Mėsainiai
Pasiruošimas iš anksto: 20 min.
Gaminimo trukmė: 50 min.
4 porcijos
2 baltieji svogūnai
4 šoninės bryzeliai
600 g maltos jautienos
1 kiaušinis
½ v. š. juodųjų pipirų
maltų paprikų
Vusterio padažo
garstyčių
1 a. š. smulkios jūros druskos
alyvuogių aliejaus
1 pomidoras
2 marinuoti agurkėliai
1 rausvasis svogūnas
4 bandelės mėsainiams
30 g salotų mišinio
majonezo
4 čederio riekelės
kečupo arba mėgstamo barbekiu padažo
Priedai:
ketaus grotelės
rantyta pusmėnulio formos plokštė
Stuff-A-Burger presas (nebūtinai)
EGGmitt pirštinė
Uždekite Big Green Egg kepsninėje anglis ir, įdėję ketaus groteles bei rantytą plokštę (lygiąja puse į viršų), įkaitinkite iki 140 °C.
Nulupkite baltuosius svogūnus ir supjaustykite žiedais. Kepkite šoninę, kol apskrus, o svogūnų žiedus, kol taps skaidrūs, t. y., maždaug 15 min.
Tuo tarpu sumaišykite maltą jautieną su kiaušiniu, juodaisiais pipirais, maltomis paprikomis, Vusterio padažu, garstyčiomis ir jūros druska. Padalykite mišinį į keturias vienodas dalis ir naudodami Stuff-A-Burger presą iš jų suformuokite paplotėlius (presą galima ištepti alyvuogių aliejumi). Paplotėlius laikykite šaldytuve, kol prireiks.
Pomidorą ir agurkėlius supjaustykite plonomis riekelėmis. Rausvąjį svogūną nulupkite ir plonai supjaustykite žiedais.
Išimkite iš kepsninės šoninę ir padėkite ant popierinio rankšluosčio nuvarvėti. Svogūnų žiedus taip pat išimkite ir padėkite atskirai. EGGmitt pirštine išimkite ketaus plokštę ir įkaitinkite kepsninę iki 200 °C.
Patepkite mėsos paplotėlius alyvuogių aliejumi. Išdėliokite ant grotelių, uždarykite EGG kepsninės dangtį ir kepkite po 4 minutes iš abiejų pusių. Tuo tarpu perpjaukite mėsainių bandeles per pusę.
Išdėliokite bandeles greta mėsos paplotėlių ir kepkite apie 30 sek. Išimkite mėsą ir bandeles iš Big Green Egg kepsninės.
Ant apatinės bandelės pusės išdėliokite salotų mišinį, pomidoro ir agurkėlių riekeles ir svogūnų žiedus. Ant viršaus pagal skonį uždėkite majonezo. Po to dėkite mėsos paplotėlį, riekelę čederio, šiek tiek keptų baltųjų svogūnų, šoninės ir pagardinkite kečupu arba mėgstamu barbekiu padažu. Ant viršaus uždėkite viršutinę bandelės pusę.
griliai vilniuje Kaip pagaminti naminius mėsainius – Big Green Egg | |
2 Likes | 2 Dislikes |
316 views views | 153 followers |
People & Blogs | Upload TimePublished on 22 Jul 2018 |
Related keywords
kepsnines stalas,kepsnines topo centras,griliai saslykines,rūkyklos brėžiniai,culinaria vienna airport,kepsnines lauko,big green egg lietuva kaina,receptai sveiko maisto,kepsnines klaipeda,gastronomija beograd,griliai dujiniai,kepsnines kamado bono,kepsnines pigu.lt,kepsninės komado,weber kepsninės,rūkyklos žuvims,griliai elektriniai,kulinaria sokos supi,gastronomija forum,receptai is farso,rūkyklos gamyba,gastronomija lage,griliai kaunas,griliai weber,griliai senukai,kulinaria restaurant chicago,big green egg avis,griliai rūkyklos,griliai kepsnines,receptai cebureku,griliai.lt kaunas,gastronomija restoranas,receptai salotu,kepsnines senukai,kepsnines termometras,receptai pyragu,kepsnines big green egg kaina,gastronomija novi sad prijemni,kepsninės kamado,gastronomia yamamoto,rūkyklos akcija,kulinarian menu,receptai is makaronu,griliai vilnius,big green egg xxl,mini rūkyklos,gastronomia スペイン語,kulinaria receptebi,big green egg minimax,kepsninės griliai,savadarbės rūkyklos,kulinarian,kepsninės kaina,ermitažas kepsninės,big green egg prix,big green egg france,kulinaria video,kulinarian permata hijau,rūkyklos įrengimas,gastronomija novi sad,big green egg small,big green egg occasion,kepsnines ermitazas,kepsnines uzdangalas,receptai blynu,receptai nidos,kepsnines.lt,receptai is vistienos krutineles,griliai akcija,mėsos rūkyklos,gastronomija info,kepsninės,griliai ermitazas,kulinaria salatebi,big green egg cote de boeuf,receptai is vistienos,kepsninės įrankių rinkinys,gastronomijas institūts,gastronomia,gastronomia 意味,kulinaria,kepsninės įrankiai,kulinarika,gastronomijas paviljons,keramikinės kepsninės,kepsninės lauko,big green egg recette,griliai skelbiu,dujinės rūkyklos,žuvų rūkyklos,receptai mamos,receptai sausainiu,big green egg xlarge,elektrinės kepsninės,portatyvinės rūkyklos,kepsninės nuoma,griliai mustang,kulinaria xorciani blinebi,keraminės kepsninės,rūkyklos žuviai,receptai sonatinos,kulinaria restaurant,receptai smidrai,kepsnines rukyklos,big green egg paris,kepsnines balkonuose,big green egg medium,receptai vakarienei,big green egg pizza,kepsnines maxima,griliai klaipeda,gastronomija fakultet,griliai kaina,big green egg xl,gastronomija znacenje,big green egg table,kulinaria rzeszowskie,big green egg large,big green egg accessoires,kulinaria ru,kepsninės šašlykinės,big green egg charbon,receptai lengvi,kulinaria 7,kepsninės rūkyklos,gastronomija recepti,receptai uzkandziu,receptai sriubu,žuvies rūkyklos,griliai kamado,griliai lauko,kepsnines irankiu rinkinys,kamado griliai,receptai cukinija,kulinaria qartulad,elektrinės rūkyklos,gastronomija pmf,receptai sushi,kepsninės uždangalas,šašlykinės rūkyklos,kepsninės stalas,kepsnines priedai,kulinaria namcxvrebi,medinės rūkyklos,gastronomia yamamoto menu,big green egg a vendre,kulinaria chicago,kepsninės.lt,kepsnines skelbiu,kepsninės termometras,gastronomija forum hr,griliai.lt rekvizitai,big green egg mini,senukai kepsninės,kepsnines kaina,kepsnines kamado,rūkyklos konstrukcija,gastronomia シンガポール,kulinaria receptebi qartulad,
Không có nhận xét nào:
Đăng nhận xét