Šiame vaizdo įraše paaiškinama:
Kaip pagaminti veršienai skirtą prieskonių mišinį
Kaip išrūkinti veršieną
Kaip pagaminti tunų padažą
Visą receptą rasite žemiau.
Daugiau gardžių įkvepiančių receptų rasite apsilankę:
Jei ieškote mokomųjų vaizdo įrašų, pristatančių, kaip naudoti Big Green Egg, apsilankykite: https://www.kepsnines.lt/product-cate...
Sekite mus Facebook: https://www.facebook.com/BigGreenEggL...
Sekite mus Instagram: https://www.instagram.com/biggreenegglt/
Sekite mus Twitter: https://twitter.com/kepsnines
RECEPTAS
Veršiena su tunų padažu
Pasiruošimas iš anksto: 15 min.
Gaminimo trukmė: 60 min. (+ atvėsinti)
4–6 porcijos
800 g–1,2 kg veršienos
Prieskonių mišiniui:
1 v. š. maltų saldžiųjų paprikų
1 v. š. rūkytų paprikų
½ a. š. maltų Kajeno paprikų
Padažui:
1 160 g skardinės konservuoto tuno savo sultyse
1 v. š. kaparėlių
3–4 v. š. majonezo
½ citrinos sulčių
Garnyrui:
8 nedidelių kaparių uogų
1 v. š. kaparėlių
100 g salotų mišinio
tarkuotos ½ citrinos žievelės
Priedai:
Pekaninės karijos skiedros
ConvEGGtor laikiklis
Momentinis skaitmeninis termometras arba dvigubas nuotolinis termometras
Saują pekaninės karijos skiedrų išmirkykite vandenyje. Kelias saujas nemirkytų pekaninės karijos skiedrų įmaišykite į neuždegtas anglis. Iki galo atidarykite keraminiame pagrinde esančią traukos angą, ant anglių išdėliokite tris uždegiklius ir juos uždekite. Palaikykite Big Green Egg kepsninę neuždarytą 10–12 min.
Tuo tarpu išimkite veršieną iš šaldytuvo. Sumaišykite visus prieskonius ir jais gausiai įtrinkite mėsą iš visų pusių.
Ant įkaitusių anglių išdėliokite išmirkytas skiedras. Į EGG kepsninę įdėkite convEGGtor laikiklį ir groteles. Ant jų uždėkite veršieną, uždarykite kepsninės dangtį ir įkaitinkite ją iki 100 °C. Veršieną kepkite maždaug 50 min., kol temperatūra mėsos viduje pasieks mažiausiai 52 °C. Ją išmatuoti galite įsmeigiamu arba momentiniu termometru.
Tuo tarpu paruoškite tunų padažą. Tuną ir kaparėlius nusunkite ir plakiklyje sutrinkite su likusiais ingredientais, kad išeitų padažas. Jis neprivalo būti glotnus. Pagardinkite druska bei pipirais ir laikykite šaldytuve, kol prireiks.
Išimkite veršieną iš Big Green Egg kepsninės ir palikite atvėsti. Įvyniokite į maistinę plėvelę ir laikykite šaldytuve, kol prireiks.
Prieš patiekdami iškepusią mėsą supjaustykite plonomis riekelėmis. Kaparių uogas ir kaparėlius nuvarvinkite, pusę kaparių uogų išilgai perpjaukite pusiau. Salotų lapus ir veršienos riekeles išdėliokite lėkštėse. Pagardinkite tunų padažu, kaparėliais bei kaparių uogomis ir užtarkuokite citrinos žievelės.
griliai vilniuje Kaip pagaminti veršieną su tunų padažu – Big Green Egg | |
1 Likes | 1 Dislikes |
49 views views | 153 followers |
People & Blogs | Upload TimePublished on 22 Jul 2018 |
Related keywords
kepsnines stalas,kepsnines topo centras,griliai saslykines,rūkyklos brėžiniai,culinaria vienna airport,kepsnines lauko,big green egg lietuva kaina,receptai sveiko maisto,kepsnines klaipeda,gastronomija beograd,griliai dujiniai,kepsnines kamado bono,kepsnines pigu.lt,kepsninės komado,weber kepsninės,rūkyklos žuvims,griliai elektriniai,kulinaria sokos supi,gastronomija forum,receptai is farso,rūkyklos gamyba,gastronomija lage,griliai kaunas,griliai weber,griliai senukai,kulinaria restaurant chicago,big green egg avis,griliai rūkyklos,griliai kepsnines,receptai cebureku,griliai.lt kaunas,gastronomija restoranas,receptai salotu,kepsnines senukai,kepsnines termometras,receptai pyragu,kepsnines big green egg kaina,gastronomija novi sad prijemni,kepsninės kamado,gastronomia yamamoto,rūkyklos akcija,kulinarian menu,receptai is makaronu,griliai vilnius,big green egg xxl,mini rūkyklos,gastronomia スペイン語,kulinaria receptebi,big green egg minimax,kepsninės griliai,savadarbės rūkyklos,kulinarian,kepsninės kaina,ermitažas kepsninės,big green egg prix,big green egg france,kulinaria video,kulinarian permata hijau,rūkyklos įrengimas,gastronomija novi sad,big green egg small,big green egg occasion,kepsnines ermitazas,kepsnines uzdangalas,receptai blynu,receptai nidos,kepsnines.lt,receptai is vistienos krutineles,griliai akcija,mėsos rūkyklos,gastronomija info,kepsninės,griliai ermitazas,kulinaria salatebi,big green egg cote de boeuf,receptai is vistienos,kepsninės įrankių rinkinys,gastronomijas institūts,gastronomia,gastronomia 意味,kulinaria,kepsninės įrankiai,kulinarika,gastronomijas paviljons,keramikinės kepsninės,kepsninės lauko,big green egg recette,griliai skelbiu,dujinės rūkyklos,žuvų rūkyklos,receptai mamos,receptai sausainiu,big green egg xlarge,elektrinės kepsninės,portatyvinės rūkyklos,kepsninės nuoma,griliai mustang,kulinaria xorciani blinebi,keraminės kepsninės,rūkyklos žuviai,receptai sonatinos,kulinaria restaurant,receptai smidrai,kepsnines rukyklos,big green egg paris,kepsnines balkonuose,big green egg medium,receptai vakarienei,big green egg pizza,kepsnines maxima,griliai klaipeda,gastronomija fakultet,griliai kaina,big green egg xl,gastronomija znacenje,big green egg table,kulinaria rzeszowskie,big green egg large,big green egg accessoires,kulinaria ru,kepsninės šašlykinės,big green egg charbon,receptai lengvi,kulinaria 7,kepsninės rūkyklos,gastronomija recepti,receptai uzkandziu,receptai sriubu,žuvies rūkyklos,griliai kamado,griliai lauko,kepsnines irankiu rinkinys,kamado griliai,receptai cukinija,kulinaria qartulad,elektrinės rūkyklos,gastronomija pmf,receptai sushi,kepsninės uždangalas,šašlykinės rūkyklos,kepsninės stalas,kepsnines priedai,kulinaria namcxvrebi,medinės rūkyklos,gastronomia yamamoto menu,big green egg a vendre,kulinaria chicago,kepsninės.lt,kepsnines skelbiu,kepsninės termometras,gastronomija forum hr,griliai.lt rekvizitai,big green egg mini,senukai kepsninės,kepsnines kaina,kepsnines kamado,rūkyklos konstrukcija,gastronomia シンガポール,kulinaria receptebi qartulad,
Không có nhận xét nào:
Đăng nhận xét