Rasite paaiškinimą:
- Kaip paruošti prieskonių mišinį šonkauliukams
- Kokioje temperatūroje kepti šonkauliukus
- Kiek laiko juos kepti
- Kaip panaudoti būdą 3-2-1, kad šonkauliukai ne tik iškeptų, bet ir būtų išrūkinti
Kiaulienos šonkauliukai
3-2-1 būdas gaminant kiaulienos šonkauliukus naudojamas bene dažniausiai. Šie skaičiai nurodo laiko tarpų santykį. Taigi, šonkaulių nebūtina kepti 3, 2 ir 1 valandą. Priklausomai nuo temperatūros ir šonkauliukų dydžio gali pakakti 1,5, 1 ir pusės valandos.
Pasiruošimas: 15 min.
Gaminimo trukmė: 6 val.
4 šonkauliukų lankams
Ingredientai
4 šonkauliukų lankai
200 ml obuolių sulčių
jūsų mėgstamo barbekiu padažo
Prieskonių mišiniui:
2 v. š. maltos saldžiosios paprikos
1 v. š. maltų Kajeno paprikų
3 v. š. rudo cukraus
1 v. š. svogūnų miltelių
2 v. š. jūros druskos
1 v. š. juodųjų pipirų
2 a. š. česnakų miltelių
1 a. š. garstyčių miltelių
Reikalingi priedai:
Pekaninės karijos skiedros
ConvEGGtor laikiklis
Stačiakampė skysčių surinkimo talpa
Šonkaulių laikiklis
Iki galo atverkite sklendę Big Green Egg kepsninės pagrindo apačioje. Uždekite kepsninėje anglis naudodami tris uždegiklius ir kūrenkite 12 min. neuždarę dangčio. Tuo tarpu vandenyje išmirkykite saują pekaninės karijos skiedrų.
Kol jos mirksta, nudirkite plėvelę apatinėje šonkauliukų pusėje. Tiesiog įsmeikite ploną peilį tarp plėvelės ir šonkaulių. Po to suimkite plėvelę ir nuplėškite ranka. Tą padarykite su visais šonkaulių lankais.
Sumaišykite visus prieskonius. Apibarstykite šonkaulius gautu mišiniu ir įtrinkite.
Išbarstykite išmirkusias medienos skiedras ant žioruojančių anglių. Įdėkite į kepsninę convEGGtor laikiklį, o ant šio uždėkite skysčių surinkimo talpą. Į EGG kepsninę įdėkite groteles, o ant jų uždėkite šonkaulių laikiklį. Ant jo išdėliokite šonkauliukus ir uždarykite kepsninės dangtį. Pristumkite sklendę apačioje, o dvifunkcį metalinį gaubtą praverkite per kelis milimetrus, kad kepsninė įkaistų iki 125 °C. Rūkinkite šonkauliukus 3 val.
Išimkite šonkauliukus iš EGG kepsninės ir mėsingąja puse į apačią padėkite ant didelio lakšto aliuminio folijos. Tam įsigykite tvirtos folijos. Užpilkite šonkaulius ketvirčiu obuolių sulčių, o ant viršaus uždėkite kitą šonkaulių lanką. Užpilkite sultimis ir tvirtai suvyniokite. Tą patį pakartokite su kitais dviem šonkaulių lankais.
Sudėkite suvyniotus šonkauliukus ant EGG kepsninės grotelių. Uždarykite dangtį ir kepkite 2 val.
Ištraukite šonkaulius iš EGG kepsninės ir atsargiai išvyniokite iš folijos. Mėsingąją šonkaulių pusę gausiai aptepkite barbekiu padažu. Išdėliokite šonkaulius mėsingąja puse į viršų ant grotelių, uždarykite EGG kepsninės dangtį ir kepkite 1 val. Jei norite, aplinkui išdėliokite saldžiąsias bulves, kurias galėsite patiekti su šonkauliukais.
Išimkite šonkauliukus ir keptas saldžiąsias bulves iš EGG kepsninės ir dar kartą aptepkite šonkauliukus barbekiu padažu.
Daugiau įkvėpimo ir gardžių receptų rasite apsilankę: https://www.kepsnines.lt/
griliai vilniuje Kaip iškepti šonkauliukus naudojant būdą 3-2-1 - Big Green Egg | |
26 Likes | 26 Dislikes |
6,841 views views | 153 followers |
People & Blogs | Upload TimePublished on 13 Sep 2017 |
Related keywords
kepsnines stalas,kepsnines topo centras,griliai saslykines,rūkyklos brėžiniai,culinaria vienna airport,kepsnines lauko,big green egg lietuva kaina,receptai sveiko maisto,kepsnines klaipeda,gastronomija beograd,griliai dujiniai,kepsnines kamado bono,kepsnines pigu.lt,kepsninės komado,weber kepsninės,rūkyklos žuvims,griliai elektriniai,kulinaria sokos supi,gastronomija forum,receptai is farso,rūkyklos gamyba,gastronomija lage,griliai kaunas,griliai weber,griliai senukai,kulinaria restaurant chicago,big green egg avis,griliai rūkyklos,griliai kepsnines,receptai cebureku,griliai.lt kaunas,gastronomija restoranas,receptai salotu,kepsnines senukai,kepsnines termometras,receptai pyragu,kepsnines big green egg kaina,gastronomija novi sad prijemni,kepsninės kamado,gastronomia yamamoto,rūkyklos akcija,kulinarian menu,receptai is makaronu,griliai vilnius,big green egg xxl,mini rūkyklos,gastronomia スペイン語,kulinaria receptebi,big green egg minimax,kepsninės griliai,savadarbės rūkyklos,kulinarian,kepsninės kaina,ermitažas kepsninės,big green egg prix,big green egg france,kulinaria video,kulinarian permata hijau,rūkyklos įrengimas,gastronomija novi sad,big green egg small,big green egg occasion,kepsnines ermitazas,kepsnines uzdangalas,receptai blynu,receptai nidos,kepsnines.lt,receptai is vistienos krutineles,griliai akcija,mėsos rūkyklos,gastronomija info,kepsninės,griliai ermitazas,kulinaria salatebi,big green egg cote de boeuf,receptai is vistienos,kepsninės įrankių rinkinys,gastronomijas institūts,gastronomia,gastronomia 意味,kulinaria,kepsninės įrankiai,kulinarika,gastronomijas paviljons,keramikinės kepsninės,kepsninės lauko,big green egg recette,griliai skelbiu,dujinės rūkyklos,žuvų rūkyklos,receptai mamos,receptai sausainiu,big green egg xlarge,elektrinės kepsninės,portatyvinės rūkyklos,kepsninės nuoma,griliai mustang,kulinaria xorciani blinebi,keraminės kepsninės,rūkyklos žuviai,receptai sonatinos,kulinaria restaurant,receptai smidrai,kepsnines rukyklos,big green egg paris,kepsnines balkonuose,big green egg medium,receptai vakarienei,big green egg pizza,kepsnines maxima,griliai klaipeda,gastronomija fakultet,griliai kaina,big green egg xl,gastronomija znacenje,big green egg table,kulinaria rzeszowskie,big green egg large,big green egg accessoires,kulinaria ru,kepsninės šašlykinės,big green egg charbon,receptai lengvi,kulinaria 7,kepsninės rūkyklos,gastronomija recepti,receptai uzkandziu,receptai sriubu,žuvies rūkyklos,griliai kamado,griliai lauko,kepsnines irankiu rinkinys,kamado griliai,receptai cukinija,kulinaria qartulad,elektrinės rūkyklos,gastronomija pmf,receptai sushi,kepsninės uždangalas,šašlykinės rūkyklos,kepsninės stalas,kepsnines priedai,kulinaria namcxvrebi,medinės rūkyklos,gastronomia yamamoto menu,big green egg a vendre,kulinaria chicago,kepsninės.lt,kepsnines skelbiu,kepsninės termometras,gastronomija forum hr,griliai.lt rekvizitai,big green egg mini,senukai kepsninės,kepsnines kaina,kepsnines kamado,rūkyklos konstrukcija,gastronomia シンガポール,kulinaria receptebi qartulad,
Không có nhận xét nào:
Đăng nhận xét